Derrota a Madrid en un final a cara o creu (66-61)

El Barça CBS cau després d’una gran actuació a la pista de l’Estudiantes

El Barça CBS va caure derrotat (66-61) a la pista del Movistar Estudiantes, en un gran partit decidit en un últim minut d’infart. Les jugadores d’Isaac Fernández van disposar d’un triple molt forçat per empatar a falta de 7 segons, però el duel va caure del costat de l’equip madrileny, que encara va tenir temps de sentenciar des del tir lliure.

El partit va començar amb molt d’encert per part de l’Estudiantes, sobretot des de la línia de tres. El Barça CBS, però, va entrar al partit amb l’ajuda d’unes inspirades Marta Canella i Carol Guerrero. Una nou parcial favorable al conjunt local va posar el 37-31 amb què es va arribar al descans.

Les blaugranes van sortir dels vestidors disposades a capgirar el marcador i així ho van fer (40-41), per acabar el tercer període amb un avantatge de dos punts (46-48). L’últim quart va ser un intercanvi de cistelles constant fins a arribar a l’últim minut amb el resultat de 62-61 per les locals.

El Barça CBS va disposar d’una bona oportunitat per tornar a avançar-se a falta de 40 segons, però un error en un tir obert i una infracció de 3 segons a la zona van impedir la reacció. Tot i això, l’equip blaugrana va disposar d’un triple a falta de 7 segons per empatar (64-61). El llançament, molt forçat, no va entrar i l’Estudiantes va sentenciar des del tir lliure (66-61).