Local

El Barça pot amb un combatiu Boiro

Els blaugranes s'imposen 3-0 amb una actuació coral

El Barça es va emportar, al seu pavelló, l'últim partit de la jornada a la Superlliga masculina, davant el Rotogal Boiro per un contundent 3-0.

Els locals van marcar la tendència del partit des dels primers punts, forçant tant al servei per dificultar la seva recepció com en contraatac. Amb marcador 8-13 i 8-16 agitava tots dos temps el tècnic visitant per veure si podia donar un aire fresc a l'equip, però la contundència dels locals no permetia la reacció rival. 25-14 al final de la primera mànega.

El segon set va ser un tu a tu als primers punts, però amb Mauro al servei els blaugranes van aconseguir distanciar-se de 5 punts. Aquest avantatge, més la solidesa al bloqueig, va permetre als locals arribar a final de set amb marcador 25-15.

El tercer parcial va començar ajustat i s'alternaven els errors tant a la sacada com a l'atac. Això va fer que l'entrenador del Barça, Fredy, demanés el primer temps per poder organitzar l'equip i encarar el final de set.

Amb marcador 19-19 hi va haver un doble canvi, amb Yohan al davant per als locals, que així podien disposar de més efectius. El Boiro va veure com el Barça posava el 20-19, però el va empatar després d'un temps mort. Finalment, Fajardo i Fuentes van decidir per als blaugranes. 25-22 i 3-0 al partit.