Arriba la primera victòria davant l’afició

El Barça CBS venç el Cadí La Seu (47-42)

El Barça CBS s’ha estrenat a casa amb victòria. El pavelló Juan Carlos Navarro ha estat una festa en el triomf local (47-42) davant el Cadí La Seu en el primer derbi català d’aquesta temporada a la Lliga Femenina Endesa. El conjunt blaugrana ja suma dues victòries en tres duels disputats a la màxima categoria.

El partit ha estat molt travat de l’inici al final, marcat constantment per la intensitat defensiva i el poc encert des de fora. Després d’una primera part amb marcadors baixos i dominada pel Cadí La Seu (19-26 al descans), el Barça CBS ha reaccionat esperonat per la seva afició al tercer quart.

Un parcial de 8-0 de la mà d’Anna Cruz i Marta Canella ha capgirat el marcador, i les locals han arribat amb un punt d’avantatge al darrer període (36-35). L’últim quart ha estat duríssim, amb un intercanvi de robatoris de pilota i d’imprecisions en atac.

En aquest context, Anna Cruz ha trencat el partit amb un triple decisiu a 24 segons pel final per posar el 45-42. El Barça CBS ha arrodonit el marcador fins al 47-42 final per lligar la primera victòria a casa en el debut com a local, i la segona en tres partits a la lliga.