Local

Ansu manté el seu idil·li amb el gol davant el Vila-real

El davanter blaugrana suma quatre dianes davant el conjunt groguet i es manté com l'equip a qui més ha marcat

Ansu i el Vila-real. El davanter blaugrana arribava al matx sabent que el conjunt groguet és el rival amb qui ha vist més vegades porteria, amb tres dianes. Però aquest dijous a la nit només ha fet que confirmar aquest registre, marcant el 3-0 en el minut 38 després del doblet de Lewandowski.

El 10 blaugrana ha aprofitat una passada de Ferran Torres després d'una gran jugada d'aquest mateix a l'interior de l'àrea. La primera rematada d'Ansu ha topat amb el pal, però el rebot l'ha acabat aprofitant el barcelonista per enviar, d'esperó, la pilota al fons de la porteria i amb ell l'alegria dels aficionats culers.

Aquest és el quart gol d'Ansu davant el Vila-real, els tres anteriors van ser la temporada 2019/20 en el Vila-real-Barça i un doblet en el Barça-Vila-real també de competició a l'Spotify Camp Nou. Cal recordar que el doblet es va produir en tan sols quatre minuts. Amb la diana d'aquesta nit Ansu acumula tres gols aquest curs.