Local

Victòria contra un rival directe

El duel es va saldar amb un imponent 6-1

Hi havia molta expectació en el partit amb el RC Jolaseta, ja que només un punt separava els dos equips. Finalment, tot i la igualtat a la taula, el Barça es va imposar per 6-1.

Era important marcar aviat i això ho va aconseguir al minut 6 el Barça, fruit de la pressió i un penalty corner transformat en gol pel jove Adrià Rafi.

En el segon quart, un partit igualat es va decantar amb dos gols -al minuts 21 i 23-, de Pol Compta i Ricardo Gallego. De forma progressiva van anar arribat tres gols més fins a completar el 6 del FC Barcelona, contrarrestat amb un gol de penalty corner del Jolaseta, 3 minuts abans del final.

Tant com el resultat, cal destacar l’actuació dels joves jugadores del Barça. Pepe Morán i Mauro Serrano de l’equip juvenil han tingut una excel·lent participació. I molt especialment Ricardo Gallego que, amb 2 gols, així com Pol Compta, ha tingut una molt completa actuació, d’acord a les grans expectatives que desperta. No sols cal destacar els seus dos gols, sinó una sorprenent maduresa mostrada al llarg del partit.

El sisè gol l’ha fet de penalti corner, al darrer minut del partit, Sergi Martínez, des de la temporada passada, un dels grans suports de l’equip