Local

El debut triomfal del Barça CBS, en números

Les blaugranes són les primeres líders de la LFEndesa

El Barça CBS va debutar aquest dimecres a la Lliga Femenina Endesa amb un gran triomf sobre l'Innova-TSN Leganés (49-96). El resultat va col·locar les d'Isaac Fernández com a primeres líders de la competició, en una primera jornada que va deixar altres xifres destacables per al conjunt català.

  •  Fins a sis jugadores van acabar amb dobles dígits d'anotació. Mircheva (20 punts), Anderson (15 punts), Ainhoa López (13 punts), Hamblin (12 punts), Anna Cruz (10 punts) i Carol Guerrero (10 punts) van liderar el productiu atac blaugrana.

 

  •  Un 48% d'encert en triples. El Barça CBS va anotar 12 triples de 23 intents, uns grans números entre els quals destaca el registre d'Ainhoa López. I és que l'escorta va anotar tres triples sense fallar-ne cap.

 

  •  42 rebots. Les blaugranes van estar a prop de doblar el seu rival (25) en el nombre de captures.

 

  • Els quatre parcials guanyats. El Barça CBS va dominar tots els quarts: 9-25 el primer, 12-23 el segon, 15-31 el tercer i 13-17 el quart.

 

  • Una victòria. El conjunt barcelonista va començar la Lliga Femenina Endesa amb bon peu, una línia que cal mantenir per aconseguir l'objectiu d'establir-se a la categoria.
Més notícies aquí