El debut triomfal del Barça CBS, en números

El debut triomfal del Barça CBS, en números

Les blaugranes són les primeres líders de la LFEndesa

El Barça CBS va debutar aquest dimecres a la Lliga Femenina Endesa amb un gran triomf sobre l'Innova-TSN Leganés (49-96). El resultat va col·locar les d'Isaac Fernández com a primeres líders de la competició, en una primera jornada que va deixar altres xifres destacables per al conjunt català.

  •  Fins a sis jugadores van acabar amb dobles dígits d'anotació. Mircheva (20 punts), Anderson (15 punts), Ainhoa López (13 punts), Hamblin (12 punts), Anna Cruz (10 punts) i Carol Guerrero (10 punts) van liderar el productiu atac blaugrana.

 

  •  Un 48% d'encert en triples. El Barça CBS va anotar 12 triples de 23 intents, uns grans números entre els quals destaca el registre d'Ainhoa López. I és que l'escorta va anotar tres triples sense fallar-ne cap.

 

  •  42 rebots. Les blaugranes van estar a prop de doblar el seu rival (25) en el nombre de captures.

 

  • Els quatre parcials guanyats. El Barça CBS va dominar tots els quarts: 9-25 el primer, 12-23 el segon, 15-31 el tercer i 13-17 el quart.

 

  • Una victòria. El conjunt barcelonista va començar la Lliga Femenina Endesa amb bon peu, una línia que cal mantenir per aconseguir l'objectiu d'establir-se a la categoria.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut