Local

Kounde, protagonista en la inauguració de la Barça Store del centre comercial Westfield La Maquinista

Els directius Aureli Mas i Miquel Camps han visitat també la nova botiga ubicada en una de les zones més concorregudes i privilegiades del recinte

El jugador del primer equip Jules Kounde ha visitat la nova Barça Store de Westfield La Maquinista amb motiu de la seva obertura aquest dijous 6 d’octubre. Per celebrar-ho, el defensa blaugrana ha aprofitat la seva presència per signar autògrafs i fer-se fotografies amb els culers que han visitat la botiga. Així mateix, els directius Aureli Mas i Miquel Camps s’han acostat a la nova store, ubicada en una de les zones més concorregudes i privilegiades del recinte.

El jugador blaugrana ha comptat amb una càlida rebuda dels aficionats i aficionades que han visitat la Barça Store, on trobaran a partir d’aquest dijous totes les equipacions oficials de la nova temporada 2022/23 dels equips del FC Barcelona, la roba d’entrenament i la resta de col·leccions 100% Barça, disponibles de manera exclusiva en els punts de venda gestionats directament pel Club.

Les noves samarretes i la resta de col·leccions i productes exclusius es poden comprar també a les Barça Store del Camp Nou, del Passeig de Gràcia, de La Roca Village, de Sagrada Família i de l’aeroport de Barcelona T1 i T2, i també online a l’e-commerce del Club.

 

Més notícies aquí