Local

Tornen a marxar 9 jugadors amb les seleccions

Lozano, Adolfo, Dídac, Antonio i Coelho tenen partits oficials de classificació per al Mundial, mentre que Ferrao, Dyego, Marcenio i Matheus es desplacen al Brasil per compromisos amistosos

Dues setmanes després de l’última aturada per la disputa de la Finalissima i els amistosos del Brasil al Japó, el Barça torna a perdre a 9 internacionals per convocatòries de seleccions.

Així, el bon inici de lliga de l’equip, que és líder i suma 3 victòries en 3 partits disputats, es veu interromput per una nova aturada en la competició. 

Els convocats i els partits

Quatre jugadors -Lozano, Adolfo, Dídac i Antonio- marxen amb la selecció espanyola, que disputa dos partits com a local. Divendres que ve dia 7 d’octubre, amistós a Tomelloso contra Finlàndia (20:30h). I dimarts dia 11 d’octubre, partit oficial de classificació per al Mundial contra Moldàvia (20:30h). 

El portuguès André Coelho, que comença la defensa del títol, disputarà dos partits oficials de classificació per al Mundial: Potugal-Bielorrússia (dj 6/10, 21h); i Lituània-Portugal (dt 11/10, 18h)

I per últim el Brasil, amb Ferrao,Dyego, Marcenio i Matheus, jugarà com a local dos amistosos contra la selecció del Marroc. Dyego torna amb la canarinha, mentre que Pito causa baixa per les molèsties que arrossega al peu esquerre.

Només 5 jugadors a Barcelona

A més del ja mencionat Pito, només queden a disposició de Velasco a Barcelona quatre jugadors més: Feixas, Sergio González, Catela i Ortiz. El tècnic de Toledo ha preparat sessions de treball conjuntes amb el Barça Atlètic per seguir la dinàmica d’entrenaments amb normalitat. 

Més notícies aquí