Local

Garatge Plana Girona – Barça: A competir en una pista complicada

(20.00 hores, OKliga.tv) La jornada d’aquest dimarts s’afronta amb l’objectiu d’aconseguir la tercera victòria

La tercera victòria. Això és el que buscarà el Barça d’hoquei patins en el duel a la pista del Garatge Plana Girona, corresponent a la tercera jornada de l’OK Lliga (20.00 hores, OKliga.TV). “Els partits que hem jugat allà sempre son complicats. L’any passat vam arribar perdent en els últims minuts”, recorda Edu Castro, subratllant que els gironins son “un equip molt competitiu”. “Hi ha molts al·licients perquè sigui un partit atractiu”.

Després de la primera victòria a Lleida (0-5) i de la segona al Palau (5-2), el conjunt barcelonista s’ha exercitat aquest dilluns per preparar la visita davant un equip necessitat de punts després de fer un bon paper en l’estrena contra el Noia Freixenet (1-2) i de caure a Riazor (6-1).

Helder Nunes, en declaracions a Barça TV, també ha comentat que “esperem un partit difícil però hem d’aconseguir imposar el nostre joc de la millor manera”. “Encara estem a principi de temporada, tenim dues incorporacions noves i el Llorca està lesionat, però estem en la bona línia i estem treballant cada dia per arribar de la millor manera possible als moments decisius”, afegeix.

L’equip entrenat per Ramon Benito té l’experimentat Jaume Llaverola sota pals, Àlex Grau com a capità (germà de Carles i Marc) i el reusenc Marc Vàzquez com a jugador a tenir en compte. S’han reforçat aquest estiu amb Àlex Cantero (Igualada) i els exblaugranes Borja Ramon i Marc Montilla. Altres jugadors amb pas per l’hoquei formatiu blaugrana son Moi Aguirre i Litus Sánchez. Els àrbitres del partit seran Toni Ribó i Xavier Buixeda.   

Més notícies aquí