Local

L’hoquei torna dissabte al Palau Blaugrana

El feu barcelonista inicia el curs rebent la visita del Voltregà en una jornada en que s’oferirà el trofeu de la Supercopa a l’afició

Torna l’hoquei patins al Palau Blaugrana. El Barça – Voltregà Stern Motor d’aquest dissabte 17 de setembre (12.00 hores) serà el primer partit de la temporada al feu barcelonista. Cal recordar que el mateix dia es disputarà el Barça – Elx a l’Spotify Camp Nou (16.15 hores) i que l’equip entrenat per Edu Castro té moltes ganes de retrobar-se amb l’afició. A més, els campions de la Supercopa oferiran el trofeu obtingut a Olot davant el Reus (4-0).

El Barça arribarà a la cita al capdavant de la taula després de la sòlida victòria aconseguida en la primera jornada a Lleida (0-5). El rival d’aquest primer partit al Palau serà un Voltregà que va caure davant el Liceo (3-4) en l’últim minut.

El Palau viurà dos dissabtes consecutius d’hoquei, ja que el dia 24 es rebrà la visita de l’Arenys de Munt (12.00) en el duel corresponent a la quarta jornada.

Abans de l’aturada que hi haurà durant els mesos d’octubre i novembre per la disputa del Mundial a San Juan, el Palau acollirà el duel contra el Noia Freixenet (7, 8 o 9 d’octubre). El següent partit al Palau no serà fins el cap de setmana del 26 i 27 de novembre, amb tot un Clàssic contra el Reus Deportiu Virginias.

Vine amb temps al Palau i fotografia't amb la Supercopa

Tots aquells aficionats que arribin a les instal·lacions del FC Barcelona abans de les 11.45 hores, podran fotografiar-se amb el trofeu de la Supercopa 2022, que estarà exposat al boulevard del Palau Blaugrana. Es podrà accedir a les instal·lacions del FC Barcelona amb vehicle propi i, per motius logístics de la disputa del partit de futbol Barça - Elx, s'haurà de retirar el vehicle abans de les 14.30 hores.

Més notícies aquí