Local

Pick Szeged-Barça, un partidàs per començar

El Barça debuta a la Champions davant del campió hongarès amb la intenció de començar amb bon peu a la màxima competició europea

El Barça debutarà a la màxima competició europea a la pista de l’actual campió hongarès, el Pick Szeged, menys de dos mesos després de conquerir l'11a Champions de la història de la secció. El partit serà a les 18.45 h (Esport3 / DAZN) i suposarà l'estrena dels homes de Carlos Ortega a la Champions. 

Els blaugranes venen de sumar tres victòries en els tres partits jugats de la Lliga Asobal, però aquesta referència només serveix per afrontar el partit de demà amb una bona dinàmica. Els catalans saben com és la pista hongaresa i com n'és de difícil emportar-se'n una victòria. De fet, en les darreres dues visites al Pick Arena, el Barça ha sortit derrotat casualment pel mateix resultat de 31-28 i viatgen a Szeged amb la intenció de revertir aquesta tendència. 

Els hongaresos estan entrenats per un vell conegut de l’afició blaugrana com és Juan Carlos Pastor. El tècnic local va arribar la temporada 2013/14 després d’haver estat al Valladolid i a la selecció espanyola i coneix perfectament la manera de jugar dels blaugranes. També serà un partit emotiu per a Thiagus Petrus, que va jugar tres temporades amb els hongaresos abans de signar pel Barça l’estiu del 2018. 

Carlos Ortega: “Crec que serà una bona prova per veure on estem actualment”

Aquestes són les frases més destacades de les declaracions de Carlos Ortega abans de jugar el partit davant del Pick Szeged corresponent a la primera jornada de la Champions: 

"A tots ens fa molta il·lusió jugar la Champions, sense cap mena de dubte, i tots sabem que és un partit molt difícil davant d’un gran rival en una pista on pressionen molt. Crec que serà una bona prova per veure on estem actualment i hem de fer les coses molt bé per guanyar el Pick Szeged, que és l’actual campió hongarès". 

"Crec que l’equip està bé i preparat per competir. Juguem contra l’equip que té més quilos i centímetres de la Champions i haurem de parar el seu joc interior amb els seus pivots i un bon llançament exterior, però el perill més gran ve a través dels seus pivots". 

"Coneixent Juan Carlos Pastor, segur que ja fa temps que està preparant el partit i és un partit molt difícil. Tenim un inici de Champions molt difícil amb el partit de Szeged ara, i la setmana vinent a casa contra el Kielce"

Thiagus Petrus: “Hi havia millors maneres de començar la Champions i ens ha tocat un dels “cocos”."

Això és el més destacat del que ha dit Thiagus Petrus abans de la primera jornada de la Champions: 

"Hi havia millors maneres de començar la Champions i ens ha tocat un dels “cocos”. 

"Nosaltres estem entrenant bé i estem preparats. Ja ho vam veure la temporada passada, tots volien guanyar-nos i vam poder revalidar el títol de Champions. I tot i que la sortida serà molt complicada, el pavelló estarà ple a vessar amb les 8.000 localitats venudes; crec que serà un espectacle molt bonic i, si podem fer el nostre joc, podrem guanyar". 

"Tant la nostra defensa com la seva són els punts clau de tots dos equips. I si podem evitar que ens marquin gols de contraatac i de segones opcions, estarem ficats en el partit en tot moment. Si nosaltres podem mantenir un ritme de joc alt com hem fet els darrers partits, tindrem més possibilitats de tornar amb la victòria".

 

Més notícies aquí