Local

Héctor Bellerín i Marcos Alonso visiten el Museu i la Barça Store de l'Spotify Camp Nou

Les dues darreres incorporacions barcelonistes han fet un recorregut per les instal·lacions del Club per conèixer més a fons la història blaugrana

Nou capítol blaugrana per a Héctor Bellerín i Marcos Alonso. Els dos futbolistes que van tancar el mercat d'estiu per al primer equip blaugrana, s'han endinsat al Museu blaugrana i han estampat els seus dorsals a la Barça Store de l'Spotify Camp Nou. 

Compra la teva entrada per al Museu
El Museu del Barça ofereix diferents activitats que et faran viure tota l'experiència culer
NO T'HO PERDIS!

Després de ser presentats, exercitar-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb la resta dels nous companys, debutar amb el primer equip blaugrana, el i el 17 han viscut una experiència molt culer; s'han endinsat en la història de l'Entitat. En aquest repàs de les memòries blaugranes, Bellerín i Alonso han vist les vitrines que guarden tots els títols del FC Barcelona. A més, també s'han submergit en una sala interactiva, on han rememorat les fites del Barça, i han experimentat l'emoció de la realitat virtual Barça Virtual Dream.

Posteriorment, els dos defenses han estat en dues de les altres instal·lacions de l'Spotify Camp Nou: la Barça Cafe i la Barça Store. Dos indrets on també se'ls ha vist amb un somriure i on han pogut estampar el seu nom i dorsal a l'elàstica culer, i preparar un cafè. 

Sens dubte, en aquest dia han sumat una nova experiència única blaugrana. 

 

Més notícies aquí