Local

El Barça jugarà el segon amistós de pretemporada contra el Partizan

El duel es disputarà dimarts 13 (19.30 h), al Palau i a porta tancada

El Barça jugarà el segon partit amistós d’aquesta pretemporada contra el Partizan de Belgrad el dimarts 13 de setembre a les 19.30 h. El duel, que es disputarà al Palau Blaugrana, serà a porta tancada.

El conjunt serbi, dirigit pel mític entrenador Zeljko Obradovic, serà aquest any un dels rivals del Barça a l’Eurolliga.

L’Andorra, primera pedra de toc

Cal recordar que l’equip blaugrana obrirà foc aquesta pretemporada amb un amistós davant el MoraBanc Andorra el 9 de setembre (19 h), també al Palau i a porta tancada.

Vols veure l'equip de bàsquet al Palau Blaugrana?
No et perdis els partits del Barça de bàsquet i viu la màgia del Palau Blaugrana
COMPRA LA TEVA ENTRADA

El primer títol de la temporada, la Lliga Catalana, es disputarà el 20 i 21 de setembre al Palau d’Esports Catalunya de Tarragona. Els de Saras jugaran la segona semifinal contra el Bàsquet Girona (20/9, 21h) i, en cas de classificació, la final serà el 21 de setembre a les 21 h contra el guanyador del Baxi Manresa i el Joventut de Badalona.

Posteriorment, el 24 i 25 de setembre, es disputarà la Supercopa Endesa al Palacio Municipal de Deportes San Pablo. El Barça s’enfrontarà al Joventut de Badalona a les semifinals, mentre que el Reial Madrid i el Coosur Real Betis competiran per un altre lloc a la final.

Més notícies aquí