Local

S’alça el teló de la Copa Catalunya

El directiu Aureli Mas i el capità Sergio Lozano participen en la presentació de la competició que es disputarà a Martorell amb l’equip amfitrió, l'Industrias Santa Coloma, el Cerdanyola i el Barça com a aspirants al títol

La seu de l'FCF ha reunit els quatre capitans dels equips que participen a la Copa Catalunya. Són Sergio Lozano (Barça), David Álvarez (Industrias Santa Coloma), Marc Mármol (Sala 5 Martorell) i Javier García (Cerdanyola del Vallès). A l’acte també hi ha assistit el directiu Aureli Mas com a representant institucional del Club, juntament amb el coordinador esportiu Jordi Torras.

La seu de la competició serà el pavelló Municipal de Martorell amb el calendari següent: semifinals Sala 5 Martorell-Industrias Santa Coloma (ds, 11 h, en directe Esport3); i Cerdanyola del Vallès-Barça  (ds, 13.30 h, en directe BarçaTV i Esport3). Els dos guanyadors de la semifinal s’enfrontaran en la gran final de diumenge a les 18.15 h, que també es podrà seguir en directe per televisió.

El Barça, compromès

“És una gran notícia que es torni a jugar la Copa Catalunya després de dues edicions sense disputar-se”, reconeix el directiu Aureli Mas, que ho argumenta. “És un torneig indispensable que posa en valor el gran talent que hi ha al futbol sala català i una oportunitat única per als clubs més modestos de disputar un títol de tu a a tu amb el Barça i l'Industrias Santa Coloma”, diu el directiu blaugrana. Aureli Mas també és ambiciós amb els objectius de la temporada: "La nostra exigència és la d'intentar tornar a guanyar-ho tot i repetir els èxits de la temporada passada".

“Per nosaltres ja s’ha acabat la pretemporada”, explica Sergio Lozano. “Tenim l’espineta clavada d’haver perdut l’última edició que es va jugar el 2019 a Sabadell i també sabem la motivació que tindrà el Cerdanyola per guanyar-nos”, adverteix Lozano. “Per tot plegat, afrontem la Copa Catalunya amb la màxima seriositat i el respecte que mereix la competició, i també amb la il·lusió de sumar el primer títol de la temporada”, explica el capità del Barça.

Més notícies aquí