Local

Acord per la desvinculació del contracte de Braithwaite amb el FC Barcelona

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Braithwaite pel seu compromís i la seva dedicació

El FC Barcelona i el jugador Martin Braithwaite han arribat a un acord per la desvinculació del contracte que el jugador tenia amb el Club fins al final de la temporada 2023/24.

El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a Braithwaite pel seu compromís i la seva dedicació i li desitja molta sort i èxits en el futur.

58 partits com a culer

El davanter danès va arribar al FC Barcelona durant el mercat d’hivern del 2020, quan el Club el va incorporar procedent del Leganés. Al llarg de les dues temporades i mitja que ha estat al Camp Nou, l’atacant s’ha enfundat la samarreta barcelonista en 58 ocasions. El curs 2020/21 va ser la campanya més regular per a Braithwaite. Aquesta última, la 2021/22, una lesió al genoll esquerre el va tenir apartat dels terrenys de joc i només va disputar cinc matxs com a culer.

El 'mercato' del Barça
Repassa totes les incorporacions del Club de cara a la temporada 2022/23
LLEGIR MÉS

Els partits disputats per l’internacional danès durant la seva etapa al Club es reparteixen de la següent manera: 44 a la Lliga (on ha anotat cinc dianes i ha entregat tres assistències), sis a la Champions League (tres gols més i una passada de gol), sis a la Copa del Rei (dos gols) i dos a la Supercopa d’Espanya. 

D’aquesta manera, si repassem els seus números de cara a porteria, ha celebrat 10 dianes com a blaugrana. A més, amb el FC Barcelona ha aconseguit aixecar una Copa del Rei, la 2020/21, on va ser protagonista amb un gol decisiu a la pròrroga de les semifinals davant el Sevilla al Camp Nou perquè el conjunt culer avancés a la final. 

Més notícies aquí