Local

Debut oficial de Jules Kounde

El defensa francès ha debutat oficialment aquest vespre, contra el Valladolid, amb la samarreta del Barça

Jules Kounde ha gaudit dels primers minuts de Lliga amb el Barça després de ser inscrit. El jugador ha debutat com a titular en la victòria contra el Valladolid a l’Spotify Camp Nou (4-0), en la jornada 3 de Lliga, i ha pogut ajudar a mantenir la porteria a 0.

Cal recordar que el jugador francès ja va disputar dos partits amistosos sota les ordres de Xavi Hernández. Ho va fer contra el Pumas mexicà al Gamper i també contra el Manchester City en el partit solidari per recaptar fons per lluitar contra la malaltia de l’ELA.

Però ha estat aquest diumenge, contra el Valladolid, quan ha pogut fer el seu debut oficial, després que aquest dissabte fos inscrit a la Lliga. El defensa francès ha jugat tota la primera part de lateral dret amb Araujo i Eric al centre de la defensa i Alejandro Balde a l’esquerra. Ha mostrat confiança i seguretat i ha fet algunes incursions combinant amb Raphinha, que jugava d’extrem dret. A la segona, al minut 61, amb l’entrada de Sergi Roberto per Araujo, Jules Kounde ha passat a jugar a l’eix de la defensa fent parella amb Eric Garcia. La jugada més destacada del debut de Kounde a la Lliga ha estat al minut 69, quan ha tret una pilota sota els pals. Jules Kounde ha debutat disputant els 90 minuts del partit.

Kounde: "He estat molt còmode"

En declaracions després del partit als micròfons de Dazn, Jules Koundé ha afirmat que està “molt content per la victòria i també perquè no hem encaixat gols, que és important per a la confiança de l’equip”. Sobre aquest estat de felicitat, ha dit que “també estem contents quan veiem tanta gent a l’Spotify Camp Nou”.

Sobre les seves impressions al camp ha comentat que s’ha sentit “molt còmode i amb bones sensacions, tot i que encara em queda per estar al meu millor nivell". "He entrenat molt fort per jugar quan toqués. M'he sentit còmode a les dues posicions, però encara em queden conceptes per entendre, ha comentat el central.