Local

Thiagus Petrus, dos anys més de blaugrana

El brasiler continuarà dues temporades més al Barça després de signar la seva renovació fins al 2025

El FC Barcelona i el jugador brasiler Thiagus Petrus han arribat a un acord per allargar el contracte que els unia per dues temporades més, fins al juny del 2025. Petrus, especialista defensiu, és un home clau en els esquemes defensius blaugrana i Carlos Ortega ha volgut assegurar-se una peça fonamental en la defensa. 

Petrus va arribar al Club la temporada 2018/19 provinent del Pick Szeged hongarès on s'hi va estar durant tres temporades. Abans,  n’havia estat tres més al Naturhouse La Rioja, que va ser el primer equip a Europa després de deixar el Pinheiros brasiler. 

Un baluard en la defensa

Petrus s'ha anat convertint en un dels millors especialistes a Europa en els darrers anys. De fet, el mes de juliol l’Asobal el va considerar el millor jugador defensiu de la competició per tercera vegada i segona consecutiva. Per la seva envergadura i mobilitat fa que els atacants rivals tinguin moltes dificultats a l’hora d’atacar i el sistema defensiu culer millora amb les seves prestacions. 

A més, tot i no tenir gaires minuts en atac, el brasiler va ser capaç de marcar 10 gols en la competició domèstica la temporada passada, tres dels quals davant de l’Abanca Ademar León. A Europa, va anotar-ne quatre, un dels quals davant el Kielce polonès a la final de la Final a Quatre del mes de juny a Colònia que va donar l’onzena Champions de la història del Club. 

 

Més notícies aquí