Local

Antonio torna a casa per a l’amistós ‘XI Trofeo del Olivo’

El Jaén-Barça es disputarà aquest dijous a les 21h en directe per BarçaTV i Esport3 en el primer test seriós de la pretemporada per als de Velasco

El Barça ultima els preparatius de l’amistós d’aquest dijous a Jaén amb l’única baixa per precaució de Sergio Lozano, amb molèsties a l’adductor de la cuixa dreta. El club blaugrana és el convidat al 'XI Trofeo del Olivo’, que es disputarà a l’espectacular Olivo Arena.

El partit té l’al·licient principal del retorn per primera vegada d’Antonio Pérez a casa, que només ha vestit la samarreta del Jaén en tota la seva carrera professional i també en les categories inferiors fins aquesta temporada.

Antonio, il·lusionat

“Se’m farà una mica estrany tornar a Jaén, el lloc on he nascut i m’he format com a futbolista, defensant una altra samarreta”, admet Antonio. “També serà molt especial i em fa molta il·lusió perquè vindrà tota la meva família a veure’m i donar-me suport”, explica el nou tanca blaugrana.

“De moment les sensacions en dues setmanes de pretemporada són molt bones, els companys i el Club m’estan ajudant molt a integrar-me, i ara toca adaptar-me al sistema de joc i aprendre de grans jugadors amb molta experiència que ara són els meus companys com Carlos Ortiz”, diu Antonio.

Convocatòria de 13 jugadors

El Barça viatja aquest mateix dijous a Jaén a primera hora del matí amb una expedició amb 13 jugadors, amb l’única baixa ja comentada de Lozano per precaució. Els convocats són Dídac, Feixas, Ortiz, André Coelho, Antonio, Marcenio, Adolfo, Dyego, Sergio González, Matheus, Catela, Pito i Ferrao.

Més notícies aquí