Local

El reforç del Barça a la pretemporada

Ortega s’ha endut sis joves del B a Encamp

El Barça va arribar a Encamp per entrenar-se dimarts. Però a banda dels 17 jugadors del primer equip, Carlos Ortega s’ha endut a sis joves del Barça B per veure com evolucionen i poden ajudar als grans durant la temporada. 

El preparador blaugrana ha sumat a la expedició del primer equip a Martí Soler, Pablo Urdangarín, Aleksander Cenic, Roberto Domènech, Bruno Reguart i Marc López. Els tres primers ja van tenir protagonisme la temporada passada sota les ordres d’Ortega  durant l’any i aquest any l’objectiu és sumar més minuts tan a l’Asobal com a la Champions. 

Tres jugadors amb experiència

Soler, un jove fet a la base blaugrana des de l’infantil A, va participar l’any passat en nou partits de l’Asobal on va anotar 11 gols. A la Champions, va sumar dos gols en tres participacions. Per la seva banda, Urdangarín és el jugador amb qui més va comptar Ortega durant la temporada passada. En 15 partits jugats a la competició nacional va marcar 24 gols mentre que a la Champions només va estar convocat un partit i no va marcar cap gol. L’altre que va tenir protagonisme la temporada anterior va ser Aleksander Cenic. El lateral dret va participar només a l’Asobal on va marcar tres gols en les set participacions amb el primer equip

Tres rookies a Encamp

Els tres rookies són el porter Roberto Domènech, el central Bruno Reguart i el lateral esquerre Marc López. Tots tres van realitzar una gran any a les ordres de Ferran Porres el curs passat i Ortega ha volgut endur-se’ls a Encamp per tal de veure la seva evolució. López va convertir-se en el màxim anotador de la Divisió d'Honor Plata la temporada passada al marcar 177 gols en els 26 partits que va jugar (6.8 de mitjana). 

 

Més notícies aquí