Local

Kounde: “Vaig esperar el Barça perquè és on vull estar”

El defensa francès, que s'ha mostrat molt orgullós de convertir-se en blaugrana, ha confessat que les converses amb Xavi van ser claus per arribar a Barcelona

Kounde ja és blaugrana. El defensa francès ha estat presentat com a nou futbolista culer aquest dilluns al migdia en un acte celebrat a la Ciutat Esportiva. Ho ha fet acompanyat del president Joan Laporta i el director de futbol Mateu Alemany, en una jornada en la qual l'hem pogut veure de blaugrana per primera vegada i en la que s'ha mostrat molt orgullós per a arribar al Barça.

Tant l'internacional francès com el president culer han posat èmfasi a dir que les ganes del futbolista de convertir-se en blaugrana han estat claus en unes negociacions que no van ser fàcils: "Vaig tenir una altra oportunitat, però vaig esperar que el Barça pogués arribar a un acord amb el Sevilla. És un club amb un projecte molt ambiciós i m'agrada la lliga espanyola, vaig fer un esforç perquè volia ser aquí".

El defensa francès ha estat una petició expressa del tècnic culer, Xavi Hernández, a la directiva, tal com ho ha explicat Joan Laporta. El jugador de 23 anys ha confessat que les converses amb el tècnic de Terrassa van resultar crucials per a la seva arribada a la Ciutat Comtal: "Les converses amb Xavi van ser molt fluides i vaig sentir el seu afecte i que volia que vingués. Va ser important per a mi". Kounde ha continuat desvelant el que espera de l'entrenador: "Em va demanar que continuï fent el que estava fent al Sevilla, ser agressiu i treure la pilota jugada des del darrere, que són els meus punts forts."

L'ex del Sevilla s'ha mostrat confiat que la seva experiència a la capital andalusa, on hi ha estat durant tres temporades, l'ajudarà a adaptar-se al Club: "Crec que el meu coneixement de la lliga em facilitarà les coses, però el més important és adaptar-se a l'estil del Barça i al que demani el míster."

Jules arriba per reforçar la parcel·la defensiva blaugrana, on es trobarà amb altres grans futbolistes, generant una gran competència que "serà bona per a l'equip, ja que hi ha molts partits i si soc titular o no ho decidirà el míster. Jo ara em centro en créixer perquè encara soc molt jove".

Kounde és l'últim d'una llarga llista de traspassos entre el Barça i el Sevilla. El president, Joan Laporta, ha elogiat al club andalús i ha confessat bones relacions institucionals abans de comentar l’operació: “Es va donar l'oportunitat perquè el Sevilla estava en disposició de vendre al jugador i amb la nostra insistència i la voluntat del jugador, s'ha fet possible."

El 'mercato' del Barça
Repassa totes les incorporacions del Club de cara a la temporada 2022/23
LLEGIR MÉS

Un president blaugrana que ha confessat que la prioritat del club ara, passa per "inscriure als nous jugadors i resoldre la situació dels que no compten per a l'entrenador." Tot i que no descarta res fins al final del mercat.

50% de descompte per veure Kounde debutar a l'Spotify Camp Nou
Només fins aquest dimarts 2 d'agost
Compra les teves entrades!

Kounde, que ja porta un parell de dies exercitant-se a les instal·lacions del Club a Sant Joan Despí, s’unirà a la dinàmica del primer equip el proper dimecres, en la propera sessiò prevista per als de Xavi Hernández.

 

Més notícies aquí