Local

Els cinc jugadors cedits la temporada 2022/23

Marc Gonzàlez (Recam Làser Caldes), Martí Gabarró i Kyllian Gil (Noia Freixenet), Oriol Llenas (Igualada) i Arnau Martínez (Montecchio) sumaran experiència a l’OK Lliga i a Itàlia

El Barça d’hoquei patins ha arribat a un acord per a la cessió de cinc jugadors de l’hoquei formatiu blaugrana durant la temporada 2022/23. Son els segïents:

Marc Gonzàlez, al Recam Làser Caldes: El jugador de Sitges viurà la seva tercera temporada com a cedit després d’haver militat al Lloret (32 gols en 29 partits) i, en l’últim curs, al Valdagno italià (23 gols en 29 partits).

Martí Gabarró, al Noia Freixenet: El jugador de Torrelavit disputarà la temporada vinent a Sant Sadurní d’Anoia després d’haver estat cedit des del gener del 2021 al Calafell. Aquest últim curs ha marcat 13 gols en 26 partits i s’ha proclamat campió de la WS Europe Cup.

Kyllian Gil, al Noia Freixenet: Jugarà la seva primera temporada a l’OK Lliga després d’haver debutat amb el primer equip durant el curs 21/22, disputant un total de cinc partits en vuit convocatòries. Ha sigut el màxim golejador del filial a OK Plata (23 dianes en 20 partits).

Oriol Llenas, a l’Igualada Rigat: El jugador de Vilassar viurà el seu primer curs a l’OK Lliga. La darrera temporada ha tingut cert protagonisme amb el primer equip (8 partits disputat en onze convocatòries) i ha sigut autor de quatre dianes. Amb el filial ha marcat 17 gols en 20 partits.

Arnau Martínez, al Montecchio: El jove porter obtindrà experiència a la màxima categoria italiana, defensant la porteria del Hockey Montecchio Precalcino, un equip que ha ascendit aquest curs a l’elit. Martínez, el porter més jove en debutar amb el primer equip (ho va fer el desembre del 2020), ha disputat dos partits més (en cinc convocatòries) aquesta última temporada.

El club desitja molta sort a tots aquests jugadors en els seus respectius equips i mostra el seu agraïment als jugadors Àlex Joseph i Xano Edo, que aquest 30 de juny van finalitzar la seva vinculació amb el Barça.

Més notícies aquí