Local

Sergi Fernández seguirà al Barça fins al 2024

El porter blaugrana, que va arribar el 2010, renova per dues temporades més

El FC Barcelona i Sergi Fernández han arribat a un acord per a la continuïtat del porter a la disciplina del primer equip d’hoquei patins fins al 30 de juny del 2024. El nou contracte s’ha signat aquest dijous a les oficines del Club amb la companyia del president Joan Laporta, del vicepresident Rafael Yuste, del directiu Xavier Barbany i del coordinador esportiu Gaby Cairo.

Fernández, de 37 anys, va arribar al Club blaugrana l’estiu del 2010, i ha guanyat un total de 35 títols en aquestes dotze temporades.

Declaracions de Sergi Fernández:

“Aquesta renovació és la continuïtat d’un somni. Any rere any intentem donar-ho tot per fer el club i la secció més gran. Poder renovar per dos anys més és un somni fet realitat. Intentarem allargar aquest somni el màxim possible i oferir un bon joc, espectacle i títols als nostres aficionats”.

“Estem al club més exigent del món i sempre som favorits per a tothom. Anem a guanyar-ho tot però mantindrem la filosofia d’anar partit a partit, millorant sempre sobre l’últim partit jugat i intentant arribar al final de la temporada amb l’opció de guanyar els títols”.

“L’última temporada no va acabar com ens hauria agradat a tots i ja tenim ganes de tornar-hi. Trobarem a faltar els jugadors que marxen però tornarem a treballar sobre la base que tenim de l’equip, amb el sistema de joc i intentant lluitar per tots els títols”.  

Declaracions de Gaby Cairo:

“És un porter contrastadíssim que porta més d’una dècada al club. Ens dóna la seguretat de tenir un cadenat a la porteria. Es mereixia aquesta renovació i és un referent importantíssim de cara al futur pròxim de la nostra secció”

“Hem acabat la temporada amb un mal regust però ara ja tenim il·lusió per fer una gran temporada i els jugadors ja estan carregant les piles per afrontar el nou curs a partir de l’1 d’agost. Hi haurà un mundial pel mig i reptes molt importants, com una Lliga Europea molt competitiva”.

 

Més notícies aquí