Local

Adama i Luuk de Jong no seguiran al Barça

Els dos futbolistes finalitzen la seva cessió aquest 30 de juny i tornaran als seus respectius equips

Adama Traoré i Luuk de Jong no seguiran al FC Barcelona. Tots dos futbolistes finalitzen la seva cessió aquest 30 de juny i tornaran, per tant, als seus respectius equips. El FC Barcelona expressa públicament el seu agraïment a tots dos jugadors pel seu compromís i la seva dedicació i els desitja molta sort i èxits en el futur.

Retorn al Wolverhampton i al Sevilla

Cal recordar que Adama Traoré es va incorporar el passat 29 de gener procedent del Wolverhampton Wanderers Football Club i que va ser presentat uns dies més tard, el 2 de febrer. Format a la Masia i amb un passat de vuit anys al planter, l’extrem tornava d’aquesta manera a la seva casa per viure una segona etapa en què ha disputat 826 minuts, repartits en 21 partits, 10 d’ells com a titular.

Per la seva banda, Luuk de Jong va ser la darrera incorporació de l’últim mercat d’estiu, encara amb Ronald Koeman a la banqueta culer. Procedent del Sevilla, l’holandès ha completat 938 minuts sobre la gespa, repartits en 29 partits, també 10 dels quals com a titular. En el seu cas, ha ofert una gran mitjana golejadora, anotant una diana cada 134 minuts.

Compra entrades per als partits del Barça
No et perdis els partits que el primer equip juga a Montjuïc
Comprar ara

 

Més notícies aquí