Local

Joan Laporta: “Com a Club ens situarem en una posició més forta”

El president del FC Barcelona ha agraït el vot de confiança dels socis i socis compromissaris en el seu parlament final

Després d’una tarda-nit intensa, en què els socis i sòcies compromissaris han aprovat de manera majoritària les dues palanques econòmiques sotmeses a votació, el president Joan Laporta ha volgut agrair la participació de tots ells en el seu parlament final. “Vull agrair a tots els socis que han participat, sigui el que sigui el que hagin votat. Això és funcionar democràticament i això ens enalteix com a Club”, ha arrencat.

Joan Laporta ha remarcat que l’aprovació de totes dues qüestions -BLM i els drets de televisió- permeten “solventar el present i garantir el futur” del Club i ha explicat que eren dues palanques “necessàries” tant per la Junta com per a tot el Club.

“Ho necessitàvem nosaltres com a Junta per poder gestionar el Club i poder afrontar totes les dificultats que se’ns presenten, però també ho necessitàvem com a Club perquè ens situarà en una posició més forta. Serem més respectats. Els hi agraeixo aquest exercici de confiança i nosaltres, la Junta, tenim l’obligació de respondre a aquesta confiança depositada”, ha explicat.

I ha seguit així: “No ens agrada veure el Barça feble. Els socis i sòcies compromissaris ens heu donat la possibilitat que ens podem defensar, liderar i poder donar resposta a totes les situacions que se’ns presentin”. 

Un cop acabada l'Assemblea, Joan Laporta també ha volgut agrair el suport rebut en declaracions als mitjans del Club.

 

Més notícies aquí