Tot sobre el Barça - Juventus de la gira americana 2022

Tot sobre el Barça - Juventus de la gira americana 2022

Els blaugrana i els torinesos es veuran les cares el 26 de juliol a Dallas

Hi haurà un Barça - Juventus aquesta pretemporada als Estats Units. Un amistós que es disputarà el proper 26 de juliol i que serà un dels quatre partits que els de Xavi tinguin previstos per a la gira americana, ja que també jugaran contra l’Inter de Miami, el Reial Madrid i el New York Red Bull.

L’escenari

Aquest partit es disputarà a Dallas, a l’estat de Texas. Una ciutat en què el Barça només ha jugat un cop a la seva història. Va ser el 6 d’agost del 2011, en un amistós contra el Club Amèrica de Mèxic i que el Barça va guanyar 0-2, amb gols de Villa i Keita. L’amistós es va disputar al Cowboys Stadium (ara anomenat AT&T Stadium). 

Aquest cop, l’escenari del partit entre el Barça i la Juventus serà el Cotton Bowl, amb una capacitat de 92.100 espectadors. 

Els precedents contra la Juventus

Fins a sis vegades el FC Barcelona i la Juventus s’han enfrontat en un amistós. I la majoria, amb record recent, ja que només el 3-2 i l’1-0 de l’estiu de 1969, a Nova York i a Chicago respectivament, daten d’abans del 2000.  

Així, la pretemporada de 2003, a Boston, Juve i Barça van empatar (2-2), mentre que a l’estiu del 2017, al Met Life de Nova Jersey, els culers van vèncer els italians per 2-1. 

Els únics enfrontaments fora dels Estats Units van ser al Trofeu Joan Gamper, en les edicions de 2005 (2-2) i de 2021 (3-0).

Un enfrontament històric, perquè per primer cop el primer equip masculí i femení van jugar el Gamper el mateix dia, també contra els combinats masculins i femenins de la Juventus. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut