Local

Aquest dilluns s’obre el termini perquè els socis i sòcies compromissaris efectuïn les preguntes per l’Assemblea

El període per enviar les qüestions sobre els punts 2 i 3 de l’ordre del dia es tancarà el dimecres dia 15 a les 18 h i es donaran les respostes durant l'Assemblea telemàtica del dijous 16

A partir d’aquest dilluns 13 de juny a les 10 h i fins el dimecres dia 15 a les 18 h , tots els socis i sòcies compromissaris que han estat convocats a l’Assemblea Extraordinària telemàtica del dijous dia 16 de juny a le 18.30 h en primera convocatòria, podran fer arribar al Club les seves preguntes sobre els temes que configuren els punts 2 i 3 de l’ordre del dia, a través d’un formulari que estarà accessible des del web del Club, al site dedicat a l’Assemblea.

Cal recordar que els punts 2 i 3 de l’Assemblea fan referència a l’autorització per a la venda d’una participació minoritària de Barça Licensing & Merchandising (BLM), que s’encarrega del negoci de llicències i marxandatge del Club, i per la cessió de fins el 25% dels ingressos per a l’explotació dels drets de TV de LaLiga.

Opció de preguntar en directe per videoconferència

Les preguntes que facin arribar els compromissaris o compromissàries seran degudament contestades per la Junta Directiva durant la celebració de l’Assemblea.

Els socis i sòcies compromissaris participants també tindran un segon canal per efectuar les seves preguntes. Durant la mateixa Assemblea, en el moment que així ho marqui l’ordre del dia, podran sol·licitar-ho directament des de la sala virtual i efectuar les preguntes amb veu i imatge en directe per videoconferència.

Participació de compromissaris i compromissàries

Els socis compromissaris estan convocats a les 18.30 hores a primera convocatòria i a les 19.00 hores, a segona. La Mesa de l'Assemblea, amb la presència dels membres de la Junta Directiva, quedarà constituïda a l'Auditori 1899, i el desenvolupament de l'ordre del dia començarà amb l'informe del president, per tractar tot seguit els dos punts de l'ordre del dia amb les seves votacions corresponents.

A aquesta cita de l’òrgan suprem de govern del Club estan convocats els 4.478 socis compromissaris que configuren l'Assemblea General del FC Barcelona, formada per una representació escollida per sorteig del 2,5% dels socis, els Senadors del Club, els membres de la Junta Directiva actual, els membres de les comissions estatutàries, els expresidents del Club i els presidents de les federacions territorials de penyes que siguin socis amb més de cinc anys d'antiguitat.

 

Més notícies aquí