Tot sobre l'Inter Miami CF 0 - Barça 6 de la gira americana 2022

Tot sobre l'Inter Miami CF 0 - Barça 6 de la gira americana 2022

L'elenc culer ha arrencat la seva gira pels Estats Units a tot gas en desfer-se de l'equip de Beckham per una golejada intractable

L'equip de Xavi Hernández estrenarà la gira americana d’aquest 2022 davant l'Inter de Miami, el dia 19 de juliol a les 19:30 hora local dels Estats Units (les 1:30 del 20 de juliol a Barcelona) a Miami, Florida.

L'escenari

Aquest enfrontament es disputarà a DRV PNK Stadium, l'estadi on l'equip de Miami disputa els seus enfrontaments com a local.

Serà doncs la primera vegada que el Barça disputi un partit en aquest estadi, que va ser inaugurat el 2020 i que compta amb una capacitat de fins a 18.000 espectadors.

Estadio DRV PNK

Un partit inèdit

L'Inter de Miami, va ser creat el gener de 2018 i que va debutar a la Major League Soccer (lliga nord-americana) el 2020, i, resultat d'aquesta joventut de la institució, no s'hi troben precedents d'enfrontaments entre el Barça i l'equip de Florida. Per tant, el partit que viurem durant la gira americana aquest 2022, serà un enfrontament inèdit, que es donarà per primera vegada a la història.

Tot i així, no serà la primera visita del Barça a la ciutat, on els blaugranes hi han disputat 3 partits amb un balanç de 2 victòries i una derrota. El 2011 va ser la primera vegada que Miami acollia un partit dels Blaugranes, que van caure per 4-1 al Sun Life Stadium contra el Chivas de Guadalajara (Méxic). Després d’aquesta derrota, el Barça va revertir el ma

l resultat a Miami amb les victòries el 2017 i 2019 davant el Reial Madrid (2-3) i el Nàpols (1-2), totes dues aconseguides al Hard Rock Stadium.

Tot i la joventut del club, l'Inter de Miami involucra diversos noms importants al món del futbol. L'exjugador del Manchester United, el Reial Madrid o el Milan entre altres molts equips, David Beckham, és un dels propietaris i principals impulsors d'aquest club, l'exinternacional anglès Phil Neville n'és l'entrenador i, el davanter argentí Gonzalo Higuaín, és un dels futbolistes més reconegut d'una plantilla que compta amb altres noms rellevants com els de Kieran Gibbs, DeAndre Yedlin o Leonardo Campana entre d'altres.

foto cuadrada

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut