Tot sobre el Barça – New York Red Bulls de la gira americana 2022

Tot sobre el Barça – New York Red Bulls de la gira americana 2022

L’equip de Xavi Hernández jugarà contra el New York Red Bulls el proper 31 de juliol a la 1am a Nova Jersey ( 19:00h horari local )

Els blaugranes es veuran les cares contra l’equip americà durant la gira dels Estats Units. Concretament serà la matinada del 31 de juliol, a la 1am ( 19:00h horari a Nova Jersey ), quan New York Red Bulls i Barça s’enfrontin. Serà el quart i darrer partit de la gira americana després d’haver-se enfrontat a l’Inter de Miami, el Madrid i la Juventus.

L’escenari

Aquest partit es jugarà a Nova Jersey, a l’estadi Red Bull Arena de Harrisson. Serà la primera vegada que el Barça visiti aquest camp, construït i inaugurat l’any 2010 i que compta amb una capacitat per 25.000 espectadors. També destacar que és la seu dels NY Red Bulls.

camp NY Red Bull

Els precedents

Barça i el New York Red Bulls no serà el primer partit que es vegin les cares. Ho han fet en dues ocasions i el 31 de juliol serà la tercera. Les dues anteriors van acabar amb victòria pels blaugranes.

Durant la gira de l’any 2006 va ser el primer partit que van disputar amb un resultat final de 1 a 4 pels culers. Va ser a l’estadi Giants Stadium, actualment conegut com Metlife Stadium. Els golejadors van ser Messi, Saviola i Ronaldinho per partida doble.

Ronaldinho, in action against the New York Red Bulls in 2006

Dues gires més tard, l’any 2008, es va disputar el segon partit al mateix estadi. El resultat va ser de 2 a 6 amb victòria culer. Els golejadors van ser Xavi Hernández, Márquez, Jeffren, Pedro i Eto’o per partida doble.

Xavi Hernández serà, doncs, el tercer partit que jugui contra aquest rival, però aquest cop com a entrenador on es veurà les cares amb Gerhard Struber a les banquetes, exfutbolista austríac. També destacar el jugador Caden Clark, actualment cedit del Red Bull Leipzig i exjugador de la Barça Residency Academy.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut