Local

Memphis, tercer màxim golejador dels Països Baixos

El davanter blaugrana suma 41 dianes amb el combinat neerlandès i supera Kluivert en el top-3 de màxims realitzadors de la història

Memphis Depay segueix sent un dels líders de la selecció dels Països Baixos. Aquest divendres va ser clau en el triomf contra Bèlgica a la Nations League, amb un doblet en el triomf per 1-4. Dues dianes que permeten al davanter del Barça entrar al top-3 de màxims golejadors de la història de la selecció neerlandesa, amb 41 gols, després de superar els 40 de l'exblaugrana Patrick Kluivert.

De moment, Memphis ja ha deixat enrere autèntiques llegendes neerlandeses i del món del futbol com Cruyff (33), Van Nistelrooy (35) o Bergkamp (37), a banda de Kluivert. 

Ara, el proper repte de Memphis serà assolir la segona posició. Ho té a tocar, concretament a només un gol, ja que Klaas-Jan Huntelaar suma 42 gols amb la selecció neerlandesa. Després serà el torn d'anar a buscar Robin van Persie (50), el màxim realitzador de la història dels Països Baixos. Només 9 gols separen Memphis d'aquest èxit.

Més notícies aquí