Local

Rotacions per viatjar a Cartagena

Amb la primera posició ja assegurada, Velasco dona descans als jugadors més carregats de minuts a les portes del play-off en una jornada que servirà per conèixer el rival de quarts (dissabte, 18:30h, BarçaTV)

Moltes novetats en la convocatòria de Jesús Velasco per a l’últim partit de la fase regular a Cartagena (ds, 18:30h, BarçaTV). El tècnic té la baixa ja coneguda per lesió de Marcenio i donarà descans als jugadors més carregats de minuts: Dyego, Lozano, Adolfo i Pito. També descansarà Miquel Feixas perquè pugui jugar alguns minuts el tercer porter Àlex Lluch, com ja va passar en l’últim partit contra Valdepeñas.

A més d’Àlex Lluch, també entren a la convocatòria els jugadors del filial Víctor Pérez, Daniel i Albert Ortas. Els habituals Puigvert i Jorge Carrasco estan amb l’equip juvenil per disputar els vuitens de final de la Copa d’Espanya contra el Kukuyaga basc.

Jornada unificada

El play-off comença dimecres que ve i el Barça, com a primer classificat, s’enfrontarà al vuitè de la lliga regular. Els possibles rivals del Barça a quarts són ElPozo, sisè amb 42 punts; Ribera Navarra, setè també amb 42 punts; Industrias Santa Coloma, vuitè amb 41 punts; o bé Jaén, també amb 41 punts. La jornada 30 té un decisiu Industrias-ElPozo, mentre que Jaén visita Burela i el Ribera Navarra rep el Llevant.

Declaracions de Coelho i Lluch

“És important mantenir la inèrcia guanyadora per arribar amb confiança als play-off, però també hem d’aprofitar que tenim la primera posició assegurada per repartir minuts i arribar tots frescos al tram final de la temporada”, diu André Coelho, ja plenament recuperat dels problemes al turmell que arrossegava de la final de la Champions.

“Va ser molt especial debutar al Palau i és un orgull i una motivació per a tota la base veure com es compta de manera habitual amb els jugadors del planter perquè sabem que el treball dur que fem dia a dia té la seva recompensa”, reconeix Àlex Lluch.

El Jimbee Cartagena-Barça, demà a les 18:30h en directe per BarçaTV i BarçaTV+.