Local

Comencen les semifinals contra la Penya

El Palau acull, divendres i diumenge, els dos primers partits de les semis contra el Joventut

El Barça rep aquest divendres, a les 21h i en directe per #Vamos de Movistar+, el Joventut de Badalona en el que serà el primer partit de les semifinals de la Lliga Endesa. Aquesta eliminatòria, al millor de cinc partits, té un format 2-2-1 i els de Saras tenen el factor pista a favor.

El rival

Ha arribat a les semifinals de la Lliga Endesa per primer cop des del 2008. La Penya va superar el Lenovo Tenerife en els quarts de final i ha demostrat el seu potencial durant tota la temporada. L’exblaugrana Ante Tomic, amb 15,3 punts, 7,7 rebots i 22,7 de valoració està sent el jugador més destacat de l’equip de Carles Duran. Altre jugadors com Andrés Feliz (14.3), Vives (11,7) i Parra (10 punts i 5,7 rebots) superen la desena de punts en un equip en què també cal destacar el també exblaugrana Ribas, Birgander, Willis, Bassas, Ventura o Busquets.

El Barça

Sarunas Jasikevicius té a la seva disposició els 14 jugadors disponibles del primer equip després de la tornada als entrenaments d’Abrines i Sanli. El tècnic lituà haurà de decidir quin dels tres extracomunitaris (Higgins, Exum o Hayes) no entra a la convocatòria. Els blaugranes volen començar amb bon peu les semifinals del Playoff i són conscients de la dificultat d’un sèrie contra un equip que es troba en un gran moment de forma.

 

Més notícies aquí