Local

Ansu Fati: "La meva família ha estat fonamental per a mi"

El crac blaugrana repassa els darrers mesos en una entrevista per a la RFEF i assegura que "seria un somni disputar el Mundial"

Ansu Fati ha repassat els darrers mesos de la temporada i de la superació de la lesió en una entrevista a la RFEF. El crac blaugrana s'ha mostrat "molt feliç de tornar a estar a la selecció i molt agraït a Luis Enrique per la oportunitat". A més, Ansu Fati ha volgut agrair a la seva família tot el suport al llarg d'aquests mesos en què estava lesionat: "La meva família són les persones que més han patit en aquest procés, han estat fonamentals per a mi". 

Made in La Masia: Ansu Fati
Un documental que repassa el recorregut del genial davanter blaugrana, des del futbol base blaugrana fins al primer equip. Guiat per una veu en off, Ansu contempla els testimonis de familiars, ex entrenadors i companys
MIRA'L AQUÍ

El 10 culer afirma que "el camí ha estat dur, però sempre amb la mentalitat de superar-ho". "La vida va de superació i per mala sort a mi m'ha tocat de molt jove, però és quelcom que m'ajudarà a créixer i madurar", afegeix el davanter blaugrana. També reconeix que "està treballant i canviant hàbits", un fet que considera que "anirà molt bé". 

Ansu Fati recorda la seva absència a l'Eurocopa però destaca el gran nivell de la selecció espanyola: "M'hagués agradat poder ser-hi, però vam donar molt bona imatge i per mala sort no vam poder aconseguir la victòria final". Preguntat pel Mundial, Ansu és clar: "Seria un somni jugar-lo, jo seguiré treballant i la decisió final és de l'entrenador". 

Més notícies aquí