Lliurament d'insígnies d'or a socis i sòcies pels seus 50 anys al Club

Lliurament d'insígnies d'or a socis i sòcies pels seus 50 anys al Club

El president Joan Laporta, acompanyat de la vicepresidenta Elena Fort i el vicepresident Antonio Escudero, lliura els guardons de reconeixement a la seva fidelitat

Joan Laporta  ha presidit un nou acte de lliurament d’insígnies d’or als socis i sòcies que es van vincular al Club fa cinquanta anys, el qual s’ha celebrat aquest dilluns 23 de maig a l’Auditori 1899 del Camp Nou, i que ha reunit al voltant de 90  socis i sòcies.

Acompanyat del la vicepresidenta Elena Fort i el vicepresident Antonio Escudero, el president del FC Barcelona ha entregat personalment la insígnia d’or a tots els guardonats, que han assistit a l'acte acompanyats pels seus familiars. Entre les sòcies que han rebut la seva insígnia s’hi trobaven dues filles de l’ex president del Club, Agustí Montal.

Els màxims directius blaugrana han volgut reconèixer el compromís d'aquests socis i sòcies amb el Barça durant tots aquests 50 anys, i els han agraït la seva fidelitat i el fet que en una època on no se celebraven molts èxits esportius, van prendre la decisió de vincular-se al Club.

Joan Laporta s'ha dirigit al presents reconeixent que, "fa 50 anys vau agafar un ferm compromís amb el Club i amb el país, quan es començava a abraçar la democràcia i la defensa de la catalanitat. Vosaltres us heu fet grans amb el Barça i el Club s'ha fet gran gràcies a vosaltres, i representeu tot un exemple per a les noves generacions de barcelonistes que seguiran creixent amb el Barça".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut