El 3 de juny es farà  el sorteig dels nous socis i sòcies compromissaris del Club per a les properes dues temporades

El 3 de juny es farà  el sorteig dels nous socis i sòcies compromissaris del Club per a les properes dues temporades

Les persones designades seran els representants del col·lectiu social a les Assemblees Generals que se celebrin durant els exercicis 2022/23 i 2023/24

El FC Barcelona, en compliment als articles 25è i 267è dels seus Estatuts, procedirà a fer el sorteig per designar els nous compromissaris i compromissàries que representaran els socis i sòcies a les Assemblees Generals, tant ordinàries com extraordinàries, que el Club celebri durant les temporades 2022/23 i 2023/24, des de l’1 de juliol de l’any 2022 fins al 30 de juny del 2024. El sorteig se celebrarà el divendres 3 de juny a les 10 hores, es durà a terme davant notari a les instal·lacions del Club i serà públic per als socis i sòcies.

A partir del divendres 20 de maig i fins al 31 de maig, els socis i sòcies podran consultar el cens a través de tràmits online del web del Club. Hi podran efectuar les comprovacions que estimin oportunes i el Club estarà a la seva disposició per a qualsevol aclariment o rectificació que s’hagi de produir.

Les reclamacions relacionades amb el cens s’hauran de fer per escrit a través del mateix formulari i hauran d’anar adreçades a la Junta Directiva.

El sorteig es farà per procediment informàtic, que garanteix la concurrència del cens complet de tots els socis i sòcies del Club que reuneixin les condicions per ser compromissaris o compromissàries: ser major d’edat, tenir una antiguitat mínima de cinc anys com a membre del col·lectiu social i no tenir suspesa la condició de soci o sòcia. La modalitat del sorteig informàtic també garanteix el caràcter aleatori i la igualtat d’oportunitats de totes les persones elegibles.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut