Local

L’Aleví C, nou campió de Lliga

La victòria (7-1) contra el Sant Ildefons d’aquest dimecres en partit avançat de l’última jornada confirma el títol matemàtic de l’equip de Guillem Hernández i Albert Batalla

L’Aleví C s’ha proclamat campió de Lliga en el grup 1 de Primera Divisió Aleví. Ho ha fet aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper gràcies a la victòria per 7-1 contra el Sant Ildefons en un partit avançat de la jornada 30.

Amb aquesta victòria, el conjunt dirigit per Guillem Hernández i Albert Batalla suma 81 punts, sis més que l’Igualada ‘C’ (75) que és segon i encara ha de disputar dos partits. El goal average favorable als blaugrana ha permès celebrar el títol sobre la gespa del camp 8.

El títol s’ha aconseguit gràcies a una excel·lent temporada dels joves jugadors culers. En 29 jornades, han sumat 26 victòries, tres empats i cap derrota, amb 174 gols a favor i 36 en contra. Amb el títol a la butxaca, l’Aleví C tancarà el campionat el proper diumenge (11 hores) al camp del Pª Rec. Sant Feliu de Llobregat.

 

Més notícies aquí