Local

El Recam Làser Caldes, el rival del Barça als quarts de final de la Copa del Rei

El conjunt blaugrana afrontarà el torneig del KO el dijous 5 a Lleida

El Barça d’hoquei patins ha conegut aquest dimecres el rival als quarts de final de la Copa del Rei. El Recam Làser Caldes serà el primer equip a batre en la competició que se celebrarà al pavelló Onze de Setembre de Lleida entre els dies 5 i 8 de maig.

Segons ha deparat el sorteig, amb el Barça com a campió d’hivern i cap de sèrie, el conjunt blaugrana i l’equip entrenat per Edu Candami s’enfrontaran el dijous 5 de maig en el duel de quarts de final. El coordinador esportiu Gaby Cairo, el tècnic Edu Castro i el jugador Helder Nunes han estat presents a l’acte realitzat a la Paeria de Lleida.

En cas de classificar-se, l’equip barcelonista disputarà la semifinal el dissabte 7 contra el vencedor de l’eliminatòria entre el Noia Freixenet i el PAS Alcoi.

Abans d’afrontar la Copa del Rei, el líder de la fase regular de l’OK Lliga disputarà l’última jornada davant el Parlem Calafell (que té opcions d’acabar cinquè). I després de la Copa, començaran els play-off pel títol de l’OK Lliga, amb el primer partit de quarts de final al Palau Blaugrana davant el Recam Làser Caldes o l’Igualada Rigat (dissabte 14 de maig).

Edu Castro: "Serà un partit molt complicat"

El tècnic blaugrana, Edu Castro, ha explicat després del sorteig: "El Caldes és un rival complicat, els dos partits que hem jugat contra ells aquest any han estat molt ajustats. El precedent més recent que tenim a la Copa del Rei contra ells ja va ser un 2-1 molt ajustat que ens va costar moltíssim".

A més, ha recordat: "Vénen de fer una Golden Cup de molt nivell contra Porto i Benfica, serà un rival difícil. Tenen un joc reconeixible, però difícil de contrarestar, ens l'haurem de prendre molt seriosament per passar a la final". Finalment, afegeix: "El Barça es pren la Copa sabent que és un títol molt important de la temporada, i a més, és possible que pugui ser el rival del play-off. Un partit de tot o res on has de guanyar per poder jugar les semifinals".

Més notícies aquí