Local

Juvenil A – Espanyol: Derbi de campionat

[18 hores, Barça TV] El conjunt dirigit per Òscar López serà campió de Lliga de la Divisió d’Honor si aconsegueix la victòria davant el conjunt blanc-i-blau

El Juvenil A del FC Barcelona s’enfronta aquest dimecres a l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (18 hores, Barça TV). Un partit que si el conjunt blaugrana el guanya es proclamarà campió de Lliga de la Divisió d’Honor, a falta de cinc jornades per al final. 

El conjunt que dirigeix Òscar López està realitzant una gran temporada a la Lliga en el qual ha guanyat 23 partits dels 28 jugats fins al moment, i ha concedit només tres empats i dues derrotes. De fet, els blaugranes només han empatat un partit a casa a la Lliga, la resta tot victòries. Uns números que situen a l’equip culer líder destacat amb 72 punts, mentre que l’equip blanc-i-blau és segon amb 60 punts. 

Però els derbis no entenen ni de moments de forma ni d’estadístiques i els blaugranes hauran de fer un gran partit per superar un Espanyol que intentarà allargar el campionat. En el partit de la primera volta el Juvenil A es va imposar per 0-3 amb gols de Víctor Barberá, d’Estanis i Txus Alba. 

Els blaugranes esperen aconseguir la victòria i d’aquesta manera celebrar un nou títol de la Divisió d’Honor, que seria el vuitè en els últims 12 anys. 

 

Més notícies aquí