Local

Continua la marató de partits a Jaén

El Barça torna a l’Olivo Arena per jugar el tercer dels quatre partits de lliga que l’equip té en deu dies just abans de la disputa de la Champions (dc, 21h, BarçaTV i Esport3)

Després de l’Inter i ElPozo, ara toca el Jaén a domicili. El Barça torna a l’Olivo Arena, el mateix escenari on fa poc més de quinze dies va aconseguir la Copa, per afrontar una de les visites més complicades de la lliga. I tot amb la dificultat afegida de les baixes i d’un calendari que no dona treva fins a la disputa de la Final Four a Riga.

Cinc baixes

Per al partit a Jaén continuen lesionats Pito, Ferrao, Esquerdinha i Matheus, i descansarà Marcenio. En total, cinc baixes. Entren els jugadors del filial Nico, Carrasco, Víctor Pérez i Daniel, que ja van tenir un paper destacat en el triomf de diumenge contra ElPozo (2-1) i també en el partit contra Inter a Torrejón (3-2).

El Barça tindrà enfront un Jaén que és vuitè a la classificació i lluita per mantenir-se en zona de play-off després d’encadenar quatre derrotes seguides a la lliga i que té la baixa destacada de l’exblaugrana Aicardo.

Ortiz, prudent

“Serà molt difícil, és cert que el calendari està sent molt exigent i les baixes ho compliquen encara més, però l’equip ha està competint molt bé contra rivals de gran entitat com Inter i ElPozo, sobretot perquè els jugadors del filial estan aprofitant la seva oportunitat i ens estan ajudant molt, i amb tot això anem a Jaén amb l’ambició de guanyar els tres punts i seguir mantenint les distàncies.”, diu Ortiz, que no es refia del Jaén.

“Tenen una de les millors plantilles de la lliga i és un equip molt perillós, sobretot amb la seva gent que sempre anima molt, serà molt difícil”, adverteix Ortiz.

Més notícies aquí