La Barça Academy World Cup del retorn, presentada a la Ciutat Esportiva

La Barça Academy World Cup del retorn, presentada a la Ciutat Esportiva

El vicepresident esportiu Rafa Yuste i els jugadors Eric García i Jana Fernández, formats a la Barça Escola, presents a la jornada de presentació del torneig

Els jugadors dels primers equips de futbol masculí i femení del FC Barcelona Eric García i Jana Fernández i el vicepresident del Club Rafa Yuste han estat els encarregats de fer la presentació de l'edició 2022 del Barça Academy World Cup presented by Allianz, que torna tres anys després als camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper després de l'aturada obligada per la pandèmia. En aquesta ocasió, 1.150 nens i nenes entre els 6 i els 14 anys representant 15 països i 26 Barça Academy i Barça Academy Camps jugaran del dilluns 11 al dijous 14 la novena edició del torneig.

Eric García i Jana Fernández, que a més exerceixen com a padrins de la competició, s'han reunit a primera hora del matí als afores de La Masia al costat d'una dotzena de nens i nenes de la Barça Escola Barcelona, la Barça Academy PRO Miami, la Barça Academy Jordània, la Barça Academy Yokohama, la Barça Academy Austin i la Barça Academy Orlando. García s'hi ha sumat a fer uns rondos just abans del seu entrenament del dia amb el primer equip.

Roda de premsa de presentació del torneig

La presentació oficial ha tingut lloc a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha comptat amb la presència del vicepresident del FC Barcelona Rafa Yuste, qui ha destacat que es tracta “d'una gran festa de la família del barcelonisme arribat de tot el món i que les famílies podran gaudir d´una gran experiència 100% Barça a la seva estada. A més, volem donar un reconeixement molt gran als 300 entrenadors que són al voltant del món i tenen la nostra filosofia de futbol”.

Per la seva banda, la jugadora Jana Fernández, que va començar el seu camí en la metodologia i l'estil de joc Barça militant a la Barça Escola Barcelona a les temporades 2012-13 i 2013-14, ha recordat que amb 12 anys va jugar el torneig internacional defensant els colors del seu equip i ha reconegut que “és màgic tot el que he viscut i he tingut la sort de fer-ho al Barça, al club de la meva vida”.

El director de la Barça Academy, Carles Martín, ha afirmat que des del projecte “estem molt contents de poder tornar a celebrar la nostra gran festa anual, el nostre torneig internacional del retorn. Després de dues edicions sense poder organitzar-ho, tenim ganes d'omplir l'Estadi Johan Cruyff amb jugadors i famílies arribades de tot el món perquè gaudeixin del seu moment més esperat de la temporada”.

El dilluns es posa en marxa

La inauguració tindrà lloc el dilluns 11 a partir de les 10:30h a l'Estadi Johan Cruyff i tot seguit arrencaran els primers partits a les quatre categories, Sub8, Sub10, Sub12 i Sub14, en set camps de la Ciutat Esportiva. Les finals de la competició seran el dijous 14 d'abril a partir de les 10.30 h al Camp 7 de la Ciutat Esportiva, i a continuació es farà la cerimònia de cloenda i el lliurament de trofeus a l'Estadi Johan Cruyff (13.30 h)

Un cop més, el seguiment de la competició es podrà fer mitjançant l’APP oficial del torneig, disponible a Android i IOS, amb les transmissions de partits que farà BarçaTV i BarçaTV+, que també les emetran per tot el món.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut