Local

Un Maccabi en ratxa per tancar la Lliga Regular

Els blaugranes reben un rival que es juga poder acabar cinquè (dijous, 20h)

El Barça rep aquest dijous, a les 20h i en directe per Movistar+ i DAZN, el Maccabi Playtika Tel Aviv en la que serà la 34a jornada de la Lliga Regular, l’última d’aquesta primera fase de la competició europea. Els blaugranes, que tenen els deures fets i saben que són primers classificats, esperen rival en la 8a posició i s’enfronten a un Maccabi que pot acabar en la 5a posició de la taula.

El rival

Ha fet un tram final de curs realment bo, aconseguint 5 victòries en els últims 6 partits. L’equip que entrena Avi Even, que va substituir fa unes setmanes Sfairopoulous, té en Wilbekin el seu màxim anotador amb 15.2 punts per partit seguit de ben a prop del també exterior Nunnally (13,1 punts) i del pivot Zizic (13,1 punts i 5,3 rebots). A més, també poden fer mal homes com l’exblaugrana Jalen Reynolds (9 punts i 5 rebots), Evans, Williams, Di Bartolomeo o Caloiaro, entre d’altres.

El Barça

Afronta el partit amb tranquil·litat, però amb la responsabilitat de vèncer al Palau davant la  seva afició. Jokubaitis, després de la lesió a l’espatlla patida en el partit contra l’Alba de Berlín, s’ha entrenat aquest dimecres amb els seus companys i podria tornar a les pistes si té bones sensacions. Segueixen de baixa Brandon Davies, Pierre Oriola i Cory Higgins.

Més notícies aquí