Local

La convocatòria per viatjar a Frankfurt

El tècnic blaugrana Xavi Hernández ha decidit convocar a 21 jugadors per afrontar el partit d'anada dels quarts de final de l'Europa League davant l'Eintracht

És el torn de l'Europa League. Després d'una nova victòria a la Lliga, on els culers van escalar fins la segona posició, ara és l'hora de centrar-se en la competició europea. El Barça visita aquest dijous (21.00 hores) a l'Eintracht de Frankfurt en el partit corresponent a l'anada dels quarts de final.

Per a aquest duel, Xavi Hernández ha decidit convocar als següents 21 jugadors: Ter Stegen, Piqué, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Adama, Braithwaite, Neto, Lenglet, Pedri, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, O. Mingueza, Eric, Aubameyang, Nico, Gavi, Balde i Arnau Tenas.

Memphis, baixa d'última hora

El jugador del primer equip Memphis té una sobrecàrrega al semimembranós de la cuixa esquerra. És baixa i l'evolució en marcarà la disponibilitat. Cal recordar que també són baixa per lesió Dest, Ansu Fati, S. Roberto i Umtiti, mentre que L. De Jong ho és per ser positiu en Covid-19 i Dani Alves no està inscrit en l'Europa League. 

Cap a terres alemanyes 

L'expedició blaugrana viatja aquest dimecres cap a Alemanya, on a la tarda tindran lloc les rodes de premsa de Ferran Torres i Xavi Hernández i a més, els convocats s'entrenaran al Deutsche Bank Park per acabar de preparar el partidàs de dijous davant l'Eintracht de Frankfurt.

Més notícies aquí