Local

Gavi, Ilias i Balde recullen el premi 'Next Generation'

Els tres jugadors de la Masia formen part d'una llista de goal.com amb els 50 millors jugadors nascuts a partir del 2003, amb Gavi dins del podi

La Masia continua sent una de les millors fàbriques de talent del món, i així ho demostra el nou rànquing amb els millors jugadors joves del planeta. Des de Goal.com s'ha entregat el premi 'Next Generation', on s'escullen els 50 millors jugadors joves del món.

En total, són 50 futbolistes sub-19, és a dir, nascuts a partir de l'1 de gener del 2003. Dins d'aquest rànquing hi trobem a tres jugadors blaugrana actuals: Alejandro Balde, Ilias Akhomach i Gavi, els quals han rebut el premi aquest dilluns al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El lateral esquerre ha quedat en la 35a posició, mentre que Ilias ha estat 18è. Quant a Gavi, el jove talent culer, que ha disputat tota la temporada amb el primer equip tot i ser juvenil, ha rebut el premi per quedar tercer, colant-se dins del podi juntament amb Wirtz (Bayer Leverkusen) i Bellingham (Borussia Dortmund).

A més, cal destacar que tant Gavi com Ilias són nascuts el 2004, sent dels més joves de la llista, i tot i així, han quedat per davant de diversos jugadors més grans que ells, nascuts el 2003. En aquest rànquing també hi trobem a Yusuf Demir (13è), que va jugar al primer equip culer durant la primera part de la temporada, a més de diversos jugadors formats a la Masia. 

 

Més notícies aquí