Xerrada de Pere Solanelles sobre emprenedoria en l'esport

Xerrada de Pere Solanelles sobre emprenedoria en l'esport

L'emprenedor i consultor del sector esportiu ha adreçat una Master Class als esportistes juvenils de futbol, del Femení B i del Júnior de bàsquet a l'Auditori de La Masia

Pere Solanellas, emprenedor i consultor del sector esportiu, a banda d’autor de diversos llibres sobre lideratge, ha ofert aquest dimarts una xerrada adreçada als residents de La Masia del Juvenil A i B masculí de futbol, jugadores del Femení B de futbol i del Júnior de bàsquet. En aquesta xerrada, Pere Solanelles els/les ha animat a aprofitar l’oportunitat que els ofereix el fet de ser joves, esportistes i amb experiència en el sector de l’esport per llançar-se al món de l’emprenedoria i a ser innovadors en allò que decideixin fer.

En aquest sentit, ha insistit en el fet que per emprendre cal saber del tema, cal buscar perfils complementaris, cal documentar-se per estar a l'última quant a les tendències del sector i cal no voler escalar massa aviat en el negoci. Finalment, ha donat un gran valor al fet de ser digitalment competent, al fet d’actuar de manera responsable amb el medi ambient i sobretot a tenir respecte per totes les persones.

Aquesta xerrada s'emmarca en les activitats de l'Aula de Formació Continuada que s'imparteixen a la Masia, en les quals professionals de diferents àmbits ofereixen les seves experiències als esportistes residents, que els serveixen per a la seva formació actual i futura.

PereSolanellas-006

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut