Local

Gran participació blaugrana en el triomf de la selecció espanyola

Eric Garcia, Pedri, Gavi i Ferran Torres (autor del primer gol) han estat titulars a Cornellà-El Prat, mentre que el capità Jordi Alba ha entrat a la segona part

Gran representació blaugrana en la victòria d'aquest dissabte de la selecció espanyola davant Albània (2-1). El combinat espanyol ha superat als albanesos en el duel amistós disputat a l'RCDE Stadium i ho ha fet amb quatre culers a l'11 titular: Eric Garcia, Pedri, Gavi i Ferran Torres, el qual ha marcat el primer gol del partit. A més, a la segona meitat, ha entrat Jordi Alba, que ha estat capità.

La primera meitat, malgrat el domini clar dels homes de Luis Enrique, ha finalitzat amb 0-0 al marcador, i amb el barcelonista Pedri disposant d'algunes de les ocasions més clares, però el porter visitant ha aturat els seus dos llançaments.

Foto: @SeFutbol

Ferran Torres obre la llauna

Ja a la segona meitat, on l'extècnic culer ha donat entrada al capità Jordi Alba als 64 minuts de joc, Ferran Torres, aprofitant una bona assistència de Yeremi Pino, ha marcat l'1-0 amb una gran definició (min. 75). Tot i així, Albània ha empatat (1-1, min. 85) amb un gol d'Uzuni, però l'exjugador de la Masia, Dani Olmo, ha acabat donant la victòria a la selecció espanyola amb un golàs al minut 90.

Així doncs, triomf d'Espanya amb una gran representació culer, amb Eric, Pedri i Ferran disputant els 90 minuts, Gavi 64 minuts i Jordi Alba 26.

Gol de Memphis en el triomf de Països Baixos

A més, Frenkie de Jong i Memphis Depay han estat titulars en la victòria de Països Baixos en l'amistós contra Dinamarca (4-2) al Johan Cruyff Arena. El davanter culer ha marcat el tercer gol dels locals des del punt de penal, mentre que Frenkie ha assistit a Bergwijn en el quart. El migcampista ha disputat els 90 minuts, mentre que Memphis ha estat substituït al minut 77.

Foto: @OnsOranje

També, Ter Stegen també ha estat titular en la victòria d'Alemanya contra Israel (2-0), en el duel de caràcter amistós. El porter barcelonista ha disputat la primera meitat sense rebre cap gol, fins que ha estat canviat al descans per Trapp.

Més notícies aquí