Local

El Fundació Barça Genuine es presentarà al Camp Nou en el Barça - Osasuna

Els jugadors i jugadores de l’equip format amb persones amb diversitat funcional sortiran al terreny de joc i ballaran el haka en el descans del partit de diumenge

L’afició culer podrà donar escalf a l’equip Fundació Barça Genuine, format per persones amb diversitat funcional, dues setmanes abans que comenci a competir, per primera vegada, en LaLiga Genuine Santander. Serà durant el descans del partit que aquest diumenge, 13 de març, disputarà el primer equip del FC Barcelona davant l’Osasuna a l’Estadi. Les jugadores i jugadors del Fundació Barça Genuine saltaran a la gespa per saludar els aficionats barcelonistes. Els acompanyaran els membres del cos tècnic, que lidera Sergi Mascarell, i aprofitaran la seva aparició en el terreny de joc per escenificar el haka de LaLiga Genuine, una divertida coreografia coral que aplega futbolistes, tècnics, àrbitres i afició abans i després de cada partit.

L'equip Fundació Barça Genuine és un projecte transversal, en el qual participen el Club, la Fundació Barça i la Masia, que va néixer aquesta temporada a iniciativa del nou departament de Diversitat i Inclusió. Els seus ambaixadors són Gerard Piqué i Alexia Putellas, i està format per 20 nois i quatre noies. Des del mes de setembre passat es prepara per competir per primera vegada en LaLiga Genuine Santander. 

 

Debut en la competició a l’abril

LaLiga Genuine Santander es disputa en tres fases, distribuïdes en tres caps de setmana, i la primera tindrà lloc l’1, 2 i 3 d’abril a la Ciudad Deportiva Barranco Seco de Las Palmas de Gran Canaria.

La segona serà al maig, a La Rosaleda de Màlaga, i la tercera, i definitiva, a la Ciudad Deportiva de Lezama de Bilbao, a principi de juny. Els partits es juguen en la modalitat de Futbol 8, amb 4 parts de 10 minuts, i el resultat final es determina pel nombre de parts guanyades per cada equip. Si hi ha empat, no puntua cap equip.

Més notícies aquí