Local

Confirmat l'horari del Barça - Osasuna

Els culers rebran la visita dels navarresos el proper 13 de març a les 21 hores al Camp Nou

Confirmat l'horari i la data del duel entre el FC Barcelona i Osasuna, corresponent a la 28a jornada del campionat de Lliga. Els culers rebran al conjunt navarrès el proper diumenge 13 de març a les 21 hores, en un partit que tindrà lloc al Camp Nou.

Compra entrades per als partits del Barça
No et perdis els partits que el primer equip juga a Montjuïc
Comprar ara

Així doncs, els blaugrana s'enfrontaran a Osasuna després de visitar l'Elx el cap de setmana anterior, i amb la possibilitat que, entremig, hi hagi duel d'Europa League dijous, en el cas de passar de ronda contra el Nàpols

Sincronitza els partits del Barça en el teu calendari!
No et perdis cap enfrontament del FC Barcelona i apunta automàticament a la teva agenda virtual tot el calendari blaugrana
REGISTRA'T JA

Aquest curs, empat a El Sadar

Quant als precedents, aquesta temporada Barça i Osasuna ja s'han vist les cares. Va ser a la 17a jornada del campionat de Lliga, ja amb Xavi a la banqueta, i el resultat va ser de 2-2 amb gols dels joves Nico González i Ez Abde. Repassem els highlights d'aquell matx:


Pel que fa a la darrera visita d'Osasuna al Camp Nou, va ser a la temporada passada, on el Barça va golejar als navarresos amb una gran exhibició (4-0) i una celebració de Messi per a la història: 

 

Més notícies aquí