Local

Mestalla, un estadi difícil però amb bons precedents

El Barça ha puntuat en 13 dels seus últims 14 partits com a visitant davant el València a LaLiga

El FC Barcelona afronta aquest diumenge una visita complicada. Els culers s'enfronten al València a Mestalla (16.15h) un estadi històricament molt complicat, però que en les darreres temporades, els culers han pogut treure resultats força favorables.

Sincronitza els partits del Barça en el teu calendari!
No et perdis cap enfrontament del FC Barcelona i apunta automàticament a la teva agenda virtual tot el calendari blaugrana
REGISTRA'T JA

I és que els blaugrana han puntuat en 13 dels seus últims 14 partits com a visitant davant el València a La Lliga, amb un total de sis victòries i set empats. L'única derrota a Mestalla durant aquest tram va ser el gener del 2020, quan els culers van perdre per 2-0 amb Quique Setién a la banqueta barcelonista.

D'aquestes sis victòries, recordem algunes èpiques com la del curs 2013/14, amb un hat-trick de Leo Messi a la primera part per guanyar 2-3, o la del 2014/15, on un gol de Sergio Busquets al darrer sospir donava el tres punts als culers (0-1). També dues temporades després, a la 2016/17, quan els blaugrana guanyaven per 2-3 amb gol de Messi, de penal, al minut 94, remuntant un 2-1 en contra.

El curs passat, victòria trepidant

Si ens fixem en la passada temporada, els blaugranes van vèncer també en un partit trepidant a Mestalla per 2-3, amb gols de Messi (2) i Griezmann en una segona part absolutament boja. Aquí pots tornar a gaudir dels highlights d'aquell partidàs:

Volen seguir la ratxa

A més, el València ha perdut els seus dos últims enfrontaments amb el FC Barcelona a La Lliga i pot encadenar tres derrotes seguides davant del conjunt blaugrana a la competició per primera vegada des del 2011 amb Unai Emery.

Si ens fixem històricament, els culers han marcat 329 gols en els 173 enfrontaments amb el València a la Lliga -una mitjana d'1,9 per duel-, més que qualsevol altre rival davant el conjunt valencianista en la història de la competició.