Local

El Camp Nou disposa del 100% de l'aforament

Els socis abonats sense excedència podran accedir amb el seu carnet d’abonament i utilitzar el seu seient habitual

El FC Barcelona rebrà diumenge l’Atlètic de Madrid (16.15 h) en un Camp Nou que podrà disposar del 100% del seu aforament per a socis i aficionats, d’acord amb les mesures anunciades pel Govern de Catalunya en relació amb la presència de públic als recintes esportius.

Anul·lada la sol·licitud d'entrades per a abonats

Amb tot l’aforament disponible, ja no és necessari limitar les entrades i, per tant, han quedat invalidades les sol·licituds que van formalitzar els socis i sòcies abonats per assistir a aquest partit contra l’Atlètic de Madrid. D’aquesta manera, s'haurà d'accedir a l’Estadi amb el carnet de l’abonament de la temporada 21/22 i tots els socis abonats sense excedència podran veure el partit des del seu seient habitual.

Els socis que hagin adquirit aquesta temporada un abonament llista d'espera, també hauran d’accedir a la seva localitat amb el seu nou carnet d’abonat.

Venda d’entrades

Pel que fa als socis sense abonament i a la resta d’aficionats, poden adquirir les seves entrades per a aquest partit a l'enllaç següent:

Aconsegueix la teva entrada per al Barça - Atlètic de Madrid
Aquest diumenge, a partir de les 16.15 hores, el Camp Nou t'espera
COMPRA D'ENTRADES

Com es va informar en el seu dia, aquesta temporada no s’activa el Seient Lliure en cap dels partits que se celebren al Camp Nou.

Mesures i recomanacions

Tot i disposar d’un 100% de l’aforament, i després de moltes setmanes sense futbol al Camp Nou, tots els assistents hauran de seguir una sèrie de recomanacions i mesures de seguretat. Des del Club es recomana arribar amb suficient antelació per evitar cues i facilitar l’accés a les localitats de forma fluida i sense aglomeracions a les entrades, i és obligatori l’ús de mascareta dins del recinte (és aconsellable fer servir la de tipus FFP2). 

Es podran consumir begudes a la graderia, però només es podrà menjar a la zona de restauració. Finalment, caldrà dirigir-se a la localitat pels accessos indicats al carnet o entrada, seguir en tot moment les indicacions del personal del Club i atendre la senyalització que hi hagi a la instal·lació.

  • Arribar amb suficient antelació
  • Accedir pels llocs indicats
  • Obligatori ús de mascareta (aconsellable tipus FFP2)
  • Menjar només a les zones de restauració
  • Seguir les indicacions del personal del Club i la senyalització de la instal·lació
Súperprèvia... amb súperpreus!
Aconsegueix ofertes úniques i fes-te ara amb aquells productes que més desitges
COMPRA

 

Més notícies aquí