Local

Victòria de líder a domicili

El Barça CBS manté la seva ratxa victoriosa contra el Hierros Díaz Extremadura (50-71)

Es va complir el guió previst, no va haver-hi si més no amenaça de sorpresa i el Barça CBS es va alçar amb la victòria de manera clara i contundent en un partit on el Hierros Díaz Extremadura Miralvalle a penes si va barallar durant el primer quart de tu a tu. Aquí pràcticament es van acabar les forces de les locals i en la resta del xoc anirien a remolc de joc i marcador.

Va començar el partit amb poc poder anotador de tots dos quintets, també molta igualtat en l'electrònic amb avantatges mínims. La diferència de nivell no s'evidenciava sobre la pista i el quart acabaria amb un empat (15-15). En aquest període el Barça CBS estaba incòmode i sense poder fer valer el seu potencial tan per dins com per fora.

Va estrènyer el Barça en l'inici del segon quart i molt aviat, gràcies a la millora en els percentatges de tir, va començar a posar les primeres diferències ressenyables (de +9 amb el 18-27 en el 13.30). Una renda que s'aniria incrementant en els següents minuts (+14 superat l'equador del període). La lleugera reacció local en els últims compassos d'aquest quart van reduir el desavantatge a nou (28-37), però en tot cas sense poder evitar que el públic pensés no sense raó que el duel s'havia trencat.

I és que els errors constants en el llançament i les moltes pèrdues de les locals en aquest període van ser una llosa molt pesada que va saber aprofitar a la perfecció el líder de grup. No obstant això, després del pas pels vestuaris les extremenyes van cremar les seves naus i no sense aprofitar una certa relaxació blaugrana, que se sabia molt dominador, el Miralvalle va buscar la reacció.

L'últim quart de nou les catalanes van ficar una marxa més i en tot just dos minuts, amb un parcial de 0-8, col·locaven un +18 quan encara quedava molt de temps per davant. La diferència es veuria augmentada mancant cinc minuts amb el 41-60. D'aquí fins a la conclusió Isaac Fernandez va donar minuts a les menys habituals i les rotacions van ser constants i llargues.

Aquest dimecres a les 21h prova de foc per les blaugranes que reben al Hozono Global Jairis, rival directe en la lluita pel primer lloc.